Laatste nieuws over Netflix

You Me Her en Bonusfamiljen volgende week met nieuw seizoen

Netflix heeft twee nieuwe seizoenen van geliefde series aangekondigd. De maand juli werd al geopend met het zeer verrassende verschijnen van The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air. Daar blijft het niet bij, want You Me Her en Bonusfamiljen komen eraan.

You Me Her nog één keer

Het vierde seizoen van You Me Her staat alweer op de rol. Alle episodes van deze komedieserie komen op 12 juli op Netflix. Het is het voorlaatste seizoen, want twee maanden geleden werd bekendgemaakt dat het vijfde seizoen het laatste seizoen zal zijn. Als het seksleven van Jack en Emma saai is geworden, besluiten ze een callgirl in te huren om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Wat ze dan niet voor mogelijk kunnen houden, is dat er liefde ontstaat en dat ze in een liefdesdriehoek terecht komen.

Zweedse Bonusfamiljen

Ook voor Bonusfamiljen is het raak op vrijdag 12 juli. De Zweedse serie gaat dan al op voor het derde seizoen. De familie dramady gaat over het hebben van een bonusfamilie na scheidingen. De serie draait om Lisa en Patrik, een gelukkig stel dat in verwachting is van hun eerste gezamenlijke kind. Het is namelijk niet het eerste gezin dat ze stichten. Lisa is al getrouwd geweest met Martin, waaruit een zoon (Eddie) en dochter (Bianca) zijn voortgekomen. Patrik heeft samen met Katja een zoon gehad: William. En nu komt er dus nog een kleintje bij, al weet nog niemand dat behalve Lisa en Patrick.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?