Laatste nieuws over Netflix

You Me Her stopt na vijf seizoenen

You Me Her houdt er na vijf seizoenen mee op. In augustus 2018 werden nog twee extra seizoenen besteld van de reeks: een vierde en vijfde seizoen. Daar blijft het echter ook bij. Later deze maand gaat de productie van het vijfde en tevens laatste seizoen van start.

Jack en Emma

You Me Her ging in 2016 van start met hoofdrollen voor Greg Poehler, Rachel Blanchard en Priscilla Faia. Als het seksleven van Jack en Emma saai is geworden, besluiten ze een callgirl in te huren om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Wat ze dan niet voor mogelijk kunnen houden, is dat er liefde ontstaat en dat ze in een liefdesdriehoek terecht komen.

You Me Her gecanceld

You Me Her wordt in de Verenigde Staten uitgezonden door AT&T Network. In Nederland is de serie exclusief te bekijken bij Netflix. De eerste drie seizoenen van de reeks staan al online bij de streamingdienst en zodra de uitzendingen van het vierde seizoen zijn afgerond in Amerika, wordt ook dat seizoen toegevoegd.

Het vijfde en tevens laatste seizoen van You Me Her gaat op 21 mei in productie in Vancouver en wordt zeer waarschijnlijk in 2020 uitgezonden. Daarna moeten we afscheid nemen van Jack, Emma en Izzy. Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer You Me Her seizoen 4 en 5 op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?