Laatste nieuws over Netflix

You officieel vernieuwd voor derde seizoen

Netflix heeft officieel een derde seizoen besteld van You. Binnen drie weken na de release van seizoen 2 heeft de streamingdienst al aangekondigd dat er ook een vervolg komt. Dat derde seizoen wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Joe Goldberg

In You draait het om Joe Goldberg. Als hij zijn oog laat vallen op een dame, verandert zijn interesse al snel in een obsessie. In het eerste seizoen was die obsessie nog Guinevere Beck, maar in het tweede seizoen werd zijn focus verlegd naar een nieuw slachtoffer: Love. Aan het eind bleek zij echter totaal anders te zijn dan iedereen kon vermoeden. In het derde seizoen lijkt Joe Goldberg voor een nieuw slachtoffer te gaan. Zo werd aan het einde van seizoen 2 al duidelijk dat de nieuwe buurvrouw op veel interesse kon rekenen van Joe.

You seizoen 3 op Netflix

Gelukkig is nu officieel bekend geworden dat er een derde seizoen gaat komen. Naar verwachting keren hoofdrolspelers Penn Badgley en Victoria Pedretti terug, evenals makers Sera Gamble en Greg Berlanti. Wanneer het derde seizoen precies verschijnt, is nog onduidelijk. De eerste twee seizoenen verschenen op Tweede Kerstdag op Netflix. Naar verwachting komt seizoen 3 in 2021. Sera Gamble gaf eerder al aan op nog meer seizoenen te hopen.

Lees de zeven brandende vragen voor You seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?