Laatste nieuws over Netflix

You seizoen 2 op 26 december? Helaas Fake News!

De laatste dagen circuleert er op social media een poster rond dat het tweede seizoen van You op 26 december zal verschijnen. Dit is inmiddels ook in Nederland opgepikt door diverse media. Helaas blijkt dit te gaan om Fake News, want de poster blijkt niets minder te zijn dan fan-art.

Geen actrice in You

Onderstaande poster circuleert de laatste dagen rond op social media en is nu dus ook opgepikt door diverse media. De setting doet erg denken aan het eerste seizoen van You, met daarbij de datum van 26 december. Whats on Netflix heeft uitgezocht waar de poster vandaan komt. Het blijkt dat deze al op 5 mei is gepost op Reddit. Verdere navraag leerde dat het slechts om een fan poster ging en de vrouw die op de foto staat niet eens een actrice is in de show.

You fanart poster

Wanneer komt You seizoen 2 dan wel op Netflix?

De vraag is dan wel: wanneer komt You seizoen 2 dan wel op Netflix. De gekozen datum op de poster is geen toevallige. Het eerste seizoen van You werd op Netflix in de Verenigde Staten namelijk gelanceerd op 26 december 2018. Op dat moment was de serie al uitgezonden op Lifetime. Na het eerste seizoen nam Netflix de rechten volledig over.

Het is bekend dat de opnames van You seizoen 2 al zijn geweest en de verwachting is dan ook dat de nieuwe episodes aan het eind van 2019 of in de eerste helft van 2020 zullen verschijnen op Netflix. Een exacte datum is echter dus nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer You seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?