Laatste nieuws over Netflix

You seizoen 3 en Sweet Magnolias seizoen 2 laten nog lang op zich wachten

You Sweet Magnolias

Slecht nieuws voor de fans van You en Sweet Magnolias. Het zal nog wel een tijdje duren voordat we aan de slag kunnen met nieuwe seizoenen van de series. Op Netflix wachten we momenteel op het derde seizoen van You en het tweede seizoen van Sweet Magnolias, maar beide producties hebben vertraging opgelopen.

You

Het tweede seizoen van You werd eind 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en het duurde niet lang tot een derde seizoen werd besteld. In dat derde seizoen krijgt Joe Goldberg te maken met een nieuwe obsessie. Daarmee maakten we al kort kennis aan het einde van het tweede seizoen.

Opnames in november

Wie die nieuwe obsessie gaat zijn, is echter nog maar de vraag. Op het antwoord zullen we ook nog wel een tijdje moeten wachten. Wie enigszins hoopte op een release eind 2020 komt bedrogen uit. You wordt in 2020 namelijk geen kerstcadeau. In plaats daarvan staan de opnames voor seizoen 2 pas in november 2020 gepland. Die opnames duren tot eind april 2021. Het derde seizoen verschijnt op zijn vroegst dan ook pas in het derde kwartaal van 2021 op Netflix.

Sweet Magnolias

Ondertussen wachten fans ook op het tweede seizoen van Sweet Magnolias. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in mei dit jaar bij de streamingdienst en al snel werd duidelijk dat er ook een vervolg zou komen. Daarin moeten we eindelijk antwoord krijgen op de grote cliffhanger waar we mee achterbleven, want wie was nou betrokken bij het auto-ongeluk?

Lang wachten

Helaas lijken we nog lang te moeten wachten op het tweede seizoen van Sweet Magnolias. De opnames beginnen waarschijnlijk pas begin 2021. Daarmee lijken we een tweede seizoen niet eerder dan eind 2021 op Netflix te hoeven verwachten. Mochten de opnames vertraging oplopen, dan lijkt een release in 2022 zelfs niet ondenkbaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?