Laatste nieuws over Netflix

You seizoen 3 komt in oktober naar Netflix

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van You bekendgemaakt. Vanaf 15 oktober keren Joe Goldberg en Love terug voor gloednieuwe afleveringen. Dat nieuws werd bekendgemaakt door middel van een video waarin ook de naam van de aanstaande baby bekend wordt gemaakt.

Baby

In het derde seizoen van You gaat het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) verder. De twee zijn inmiddels getrouwd en zullen samen hun baby Henry opvoeden. De twee zijn verhuisd naar het noorden van Californië waar ze omringd worden door tech-entrepreneurs, veroordeelde mama-bloggers en Insta-famous biohackers. Joe doet er op zijn beurt alles aan om een goede vader en echtgenoot te zijn, maar is bang voor de dodelijke impulsiviteit van Love.

Daarnaast blijkt ook de nieuwe buurvrouw een belangrijke rol te spelen in het derde seizoen. Zou de vrouw waar hij al die tijd naar op zoek was, naast de deur wonen? Uit een kooi in een kelder ontsnappen is één ding. Maar hoe zit dat met de gevangenis van een perfect huwelijk met een vrouw die verstand heeft van jouw trucs?

You seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van You heeft nu met 15 oktober 2021 een releasedatum gekregen. Vanaf seizoen 3 zal het verhaal niet meer gelijk lopen met de boeken. De eerste twee seizoenen werden nog gebaseerd op You en Hidden Bodies. Het derde boek, You Love Me, kwam echter pas uit nadat het script van seizoen 3 werd gepresenteerd. Hieronder bekijk je de aankondigingsvideo van You seizoen 3.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 3

Bekijk de video

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?