Laatste nieuws over Netflix

Maker heeft nu al spraakmakend idee voor You seizoen 3

Nog voordat het eerste seizoen van You bij Netflix te bekijken was, was er al een tweede seizoen besteld. Als het aan één van de makers ligt, is het na twee seizoenen echter nog niet klaar voor de serie waarin stalker Joe Goldberg centraal staat. Sera Gamble, de co-creator en uitvoerend producent van de serie, heeft nu al een spraakmakend idee voor seizoen 3.

You via Lifetime naar Netflix

You wordt al vanaf het begin aangeprezen als een Netflix Original, maar de serie kent een bijzonder verhaal. Het eerste seizoen van You werd tenslotte eerst uitgezonden bij het Amerikaanse Lifetime. Netflix had vervolgens de rechten om de serie wereldwijd aan te bieden via zijn streamingdienst en dat gebeurde vanaf 26 december 2018.

Voor het tweede seizoen zijn de rechten echter volledig overgegaan naar Netflix. Seizoen 2 zal dan ook exclusief verschijnen bij de streamingdienst en wordt niet meer eerst uitgezonden bij Lifetime. Nu al is het één en ander bekend over het tweede seizoen van You, maar daar blijft het misschien niet bij.

Komt er een You seizoen 3 op Netflix?

Sera Gamble hoopt dat You ook terug mag komen voor een derde seizoen. “You zou absoluut terug kunnen keren voor een derde seizoen. In de eerste plaats ligt het aan de rechthebbenden. We hopen dat veel mensen de show zullen bekijken, zodat het door kan gaan. Ik kan zeggen dat we een idee hebben voor seizoen drie dat zó opwindend is dat mensen er elke dag over zullen praten. Dus mijn vingers zijn gekruist. Ik wil alleen maar zeggen, ik hoop dat we de kans krijgen om de serie te blijven maken”, vertelde Gamble aan Cosmopolitan.

Ook verklapte de maker alvast iets over het tweede seizoen. Zo zagen we in de cliffhanger al dat Candace terugkeert. “Dat opent opties voor wat er nog gaat gebeuren. Ik kan alvast verklappen dat we meer gaan zien van Candace.” Zij gaat een belangrijke rol spelen in de toekomstige keuzes van Joe. Het tweede seizoen gaat volgende maand in productie en wordt nog in 2019 op Netflix verwacht.

Wil jij als eerst weten wanneer You seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?