Laatste nieuws over Netflix

Goed nieuws: You nu al vernieuwd voor seizoen 4 op Netflix

Het einde van Joe en Love is absoluut nog niet in zicht. Nog voordat het derde seizoen van de serie is uitgebracht is namelijk al duidelijk geworden dat Netflix een vierde seizoen heeft besteld van de reeks. Seizoen 3 wordt op vrijdag 15 oktober toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Boeken

You is gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes. Voor de serie werden de boeken You en Hidden Bodies gebruikt. Greg Berlanti en Sera Gamble gingen vervolgens met de serie aan de slag. Gamble vertelt nu over de vernieuwing van You seizoen 4. “Toen we de boeken van Caroline lazen, waren Greg en ik meteen geobsedeerd door Joe Goldberg en zijn verdraaide wereldbeeld. Het was opwindend om te zien hoe Penn Joe griezelig, maar meeslepend tot leven bracht.”

“We zijn enorm dankbaar dat Netflix zo’n enorme steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld het leuk hebben gevonden om te zien hoe Joe het de afgelopen drie seizoenen echte helemaal verkeerd heeft gedaan. Het hele You-team staat te popelen om nieuwe, duistere facetten van liefde te ontdekken in seizoen 4”, aldus Gamble.

You seizoen 4 op Netflix

Wanneer het vierde seizoen van You naar Netflix komt, is op dit moment nog niet bekend. Wel is duidelijk dat we vanaf 15 oktober aan de slag kunnen met seizoen 3 van de serie. Daarin zijn Joe en Love nu getrouwd en bezig zijn met de opvoeding van hun kindje. Ze zijn verhuisd naar Madre Linda waar ze omringd zijn door tech entrepreneurs, bevooroordeelde moeders en Insta-famous biohackers. Joe houdt zich vast aan zijn nieuwe rol als man en vader, maar maakt zich zorgen om Love’s dodelijke dwang.

➡ Lees ook: Wanneer komt You seizoen 4 naar Netflix

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?