Laatste nieuws over Netflix

Young Wallander seizoen 2 brengt nieuwe zaak: Killer’s Shadow

Young Wallander is met seizoen 2 terug op Netflix. De prequelserie van Wallander belicht de eerste jaren van Kurt Wallander bij de recherche. Seizoen 2 verschijnt in februari met een nieuwe zaak: Killer’s Shadow.

Kurt Wallander in jonge jaren

Op 17 februari komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix. De boeken over Kurt Wallander zijn eerst in het Zweeds verfilmd en daarna nog eens door de BBC met Kenneth Branagh in de hoofdrol. Twee jaar geleden kwam Netflix met een prequel, waarin de oude en vermoeide Kurt werd ingeruild voor de jonge versie. Als een groentje kwam hij bij de politie en stuitte per toeval op een zware zaak in zijn eigen wijk.

Killer’s Shadow

Nu komt seizoen 2 van Young Wallander met de ondertitel Killer’s Shadow. De zaak waar hij nu in moet duiken. Iet het mogelijk om terug te gaan wanneer je dacht dat je alles achter je had gelaten? Want had hij de recherche niet achter zich gelaten? Nieuwbakken hoofdinspecteur Samuel Osei vraagt hem terug en zet hem een eenvoudige zaak. Een overval bij een nachtclub. Het slachtoffer blijkt echter verband te hebben met een moordzaak uit het verleden.

Bekijk de teaser van Young Wallander seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?