Laatste nieuws over Netflix

Zero gecanceld na één seizoen; tweede serie van deze week

Voor de tweede keer deze week komt Netflix met het nieuws dat er een serie is gecanceld en in allebei de gevallen al na één seizoen. De serie Zero is de klos, nadat eerder al Zero Chill werd geannuleerd.

Italiaanse serie Zero

In april werd Zero wereldwijd gelanceerd op Netflix. Het was één van de grootste Italiaanse producties met Giuseppe Dave Seke als Zero. Hij heeft de superkracht om onzichtbaar te worden en gebruikt de kracht terwijl hij verstrikt raakt in een lokale bende die de buurt probeert te regeren. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen met best een open einde. Een tweede seizoen lek dan ook in het voor uitschiet, maar Netflix heeft dus besloten om de serie te cancellen. Tinny Andreatta, hoofd van de Italiaanse tak van Netflix, liet aan Repubblica weten dat ze tevreden waren over de serie alleen dat er simpelweg te weinig naar is gekeken. Op IMDb waren de beoordelingen ook niet al te best met een 5,7.

Zero Chill sneuvelde deze week al

Het is zoals gezegd de tweede serie in een week tijd die sneuvelt. Dit overkwam namelijk Zero Chill eerder al. de tiendelige tienerserie over kunstrijden en ijshockey verscheen in maart van dit jaar. Ook deze serie scoorde een 5,7 op IMDb en kon geen groot publiek bereiken. Waar dit met soort gelijke tienerseries op Netflix wel gebeurde. Zodoende zijn er geen plannen voor een vervolg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?