Laatste nieuws over Netflix

Zes films door Netflix doorgeschoven naar 2024

De releasekalender van Netflix is aardig op de schop gegooid. Dit najaar zouden er heel veel films verschijnen, maar daar is nu een aanpassing in gemaakt. Liefst zes films zijn namelijk naar een later te bepalen releasedatum in 2024 verschoven.

Verschillende oorzaken

Begin dit kalenderjaar kondigde Netflix heel veel films aan. Een zestal hiervan is nu doorgeschoven naar 2024. De reden hiervoor is niet officieel naar buiten gebracht, maar zal vermoedelijk twee belangrijke oorzaken hebben. In de eerste plaats dat een film nog niet af is, of de productie langer duurden dan verwacht. Daarnaast zullen de huidige stakingen in Hollywood absoluut een rol spelen.

Gaten voorkomen

Hierdoor kunnen producties nog niet klaar zijn én tevens is het Netflix eraan gelegen om het aanbod wat te gaan spreiden. Want zo voorkomen ze dat er in de aankomende jaren grote gaten ontstaan. Helemaal nieuw is het overigens niet dat er films een latere release krijgen dan eerder aangekondigd. Dit gebeurde vorig jaar bijvoorbeeld met The Mother en The Mothership. De zes films die zijn verzet naar 2024:

A Family Affair

Nicole Kidman, Zac Efron en Joe King spelen in deze romantische komedie. De film stond gepland voor 17 november als de knaller rondom Thanksgiving, maar is nu dus verzet.

Damsel

Een nieuwe grote film voor Millie Bobby Brown. Eleven uit Stranger Things is ook al te zien in twee Enola Holmes films en nu gaat ze op voor de rol van Princes Elodie. Deze fantasy film stond gepland voor 13 oktober, maar gaat nu eveneens naar 2024.

Lift Netflix film Kevin Hart

Lift

Kevin Hart is in Life een meesterdief, die een klus aanneemt die eigenlijk onmogelijk is. De regie is in handen van F. Gary Gray. De film stond voor 25 augustus gepland, maar de post-productie bleek een grotere klus dan gedacht. En zo is ook Lift naar 2024, 12 januari om precies te zijn.

Players

Twee zeer geliefde acteurs, Gina Rodriguez en Tom Ellis. Samen zijn ze te zien in de film Players. Mack is een succesvol sportschrijver en ze weet al jaren met haar beste vriend Adam succesvolle hook-up plays uit te voeren. Wanneer ze echter als een blok valt voor één van haar slachtoffers (gespeeld door Tom Ellis), moet ze leren wat er nodig is om niet zomaar te scoren maar om iemand ook echt aan zich te binden. En dat blijkt een stuk lastiger dan ze denkt. Ook dit verhaal laat tot 2024 op zich wachten.

Shirley

Regina King heeft een biografische film gemaakt over Shirley Chisholm. De eerste screenings werden echter niet goed beoordeeld, waardoor er meer werk aan de winkel was. En zo is de release verschoven.

Spaceman

Er gaat geen jaar voorbij of Netflix lanceert een film met Adam Sandler. Dit jaar waren dat er origineel zelfs vier, met onder meer Murder Mystery 2. De film Spaceman is nu opgeschoven naar 2024. Deze sci-fi dramafilm gaat over de eerste astronaut uit Tsjechië, gespeeld door Sandler.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?