Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Zes nieuwe castleden voor Virgin River seizoen 2

Het tweede seizoen van Virgin River is één van de series waar het meest naar uit wordt gekeken. Het goede nieuws is dat de opnames al zijn afgerond en daardoor zijn er nu ook heel wat nieuwe gezichten bekendgemaakt.

Zes nieuwe personages

In het tweede seizoen van de romantische dramaserie Virgin River zullen zes acteurs voor het eerst hun opwachting maken. Carmel Amit speelt de rol van Jamie. Daarnaast zijn ook nieuw: Keith MacKechnie (Nick), Donald Heng (George), Steve Bacic (Wes), Lane Edwards (Sheriff Duncan) en Thomas Nicholson (Leo Cavangh). Amit kennen we uit You Me Her als Kylie, Heng heeft voor velen een bekend gezicht omdat hij kleine gastrollen had in series zoals Van Helsing, Arrow, The Flash, The 100 en Supernatural.

Rol in When Calls the Heart

Steve Bacic heeft een lange carrière als acteur achter de rug met rollen in films zoals X-Men 2 en The 6th Day. Ook was hij te zien in When Calls the Heart als Charles Spurlock. Lane Edwards maakte furore in The Age of Adaline, Falling Skies en Godzilla, terwijl Thomas Nicholson in kleine rollen te zien was in The Terror, The 100 en Supernatural.

Seizoen 2 in najaar?

Op 20 december 2019 werd officieel bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van Virgin River zou komen, maar op dat moment waren de opnames al van start. Doordat deze een aantal maanden eerder waren afgerond dan het eerste seizoen, zou het ook zomaar kunnen dat de nieuwe episodes al in het najaar van 2020 verschijnen. We moeten echter nog wachten op een officiële releasedatum.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?