Laatste nieuws over Netflix

Alle zes seizoenen Community komen op Netflix

Community komt naar Netflix. De hoog aangeschreven komedieserie – met een 8,5 op IMDb – heeft zeker voor grappenmakers een mooie releasedag. Vanaf 1 april zullen alle zes de seizoenen namelijk te zien zijn op de streamingdienst.

Populair.. maar minder bekend in Nederland

Netflix heeft via de sociale kanalen naar buiten gebracht dat Community aan de bibliotheek van de dienst zal worden toegevoegd. De komedieserie is populair en zeer hoog aangeschreven, maar in Nederland toch iets minder bekend dan veel series uit dezelfde periode zoals The Big Bang Theory en How I Met Your Mother.

110 afleveringen Community

Community liep van 2009 tot en met 2015, in die periode zijn er zes seizoenen verschenen met in totaal 110 afleveringen. De hoofdpersonages werden vertolkt door Joel McHale, Gillian Jacobs, Alison Brie, Chevy Chase, Donald Glover, Yvette Nicole Brown en Danny Pudi. Het draait in de reeks om een studiegroep op het Greendale Community College. Dit is geen gebruikelijke groep, want de meeste zijn noodgedwongen weer teruggekeerd in de studiebanken. De serie is onder meer geliefd door veel verwijzingen naar films en series.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?