Laatste nieuws over Netflix

Zeven nieuwe personages in The Witcher 2; fanfavoriet keert terug

Kristofer Hivju The Witcher

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher gaan beginnen en dat is ook het moment dat er nieuwe acteurs bekend zijn gemaakt. Liefst zeven nieuwelingen zullen te zien zijn. Daarnaast keren uiteraard de drie hoofdpersonages terug én een fanfavoriet.

Zeven nieuwelingen

Net zoals het eerste seizoen is de cast zeer internationaal, met veel Europese acteurs. Onder meer Kristofer Hivju die Nivellen zal spelen. De Noor is vooral bekend als Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Paul Bullion – aka Billy Kitchen uit Peaky Blinders – gaat de rol van Lambert op zich nemen. Daarnaast zijn nieuw: Yasen Atour (als Coen), Agnes Bjorn (Vereena), Thue Ersted Rasmussen (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia) en Mecia Simson (Francesca).

Drie hoofdrollenspelers en fanfavoriet

The Witcher draait om Geralt van Rivia. Uiteraard zal Henry Cavill opnieuw in zijn huid kruipen. In de laatste aflevering van het eerste seizoen werd hij eindelijk herenigd met Ciri (Freya Allan) en de twee zullen samen op gaan trekken. Hoe Yennefer ervoor zal staan na de grote slag is de vraag, Anya Chalotra zal haar opnieuw vertolken. Eén van de favorieten van de fans in het eerste seizoen was Jaskier. De zanger trok lang op met Geralt van Rivia, maar ze gingen voor de laatste episode uit elkaar. Toch keert Joey Batey terug als Jaskier, dus de twee zullen elkaar opnieuw treffen.

Seizoen 2 van The Witcher

De opnames van The Witcher vinden opnieuw plaats in Hongarije. Hoelang de opnames gaan duren en wanneer deze zullen worden afgerond is nog niet duidelijk. Wel is al bekendgemaakt dat seizoen 2 van The Witcher pas in 2021 zal verschijnen op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Witcher seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!