Laatste nieuws over Netflix

Zijn de opnames van Virgin River seizoen 5 nu al van start?

Verrassend nieuws omtrent de opnames van Virgin River. Terwijl we momenteel wachten op het vierde seizoen van Virgin River op Netflix, zou het maar zo kunnen dat de opnames van seizoen 5 al van start zijn gegaan. Dat gerucht gaat rond na een nieuwe Instagram-video van hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge (Mel).

Opnames

Alexandra Breckenridge plaatste op maandag een interessante post op Instagram. Ze bracht een eerbetoon aan haar man en onthulde daarin dat ze momenteel ‘weg van huis is om te filmen’. Sindsdien speculeren fans van Virgin River dat de opnames van seizoen 5 in volle gang zijn.

Op Instagram plaatste Alexandra Breckenridge een selfie in de spiegel. Daarbij toont ze haar cheeta slippers. “Ik ben weg om te filmen als mijn man mij deze cheeta schoenen stuurt die hij besteld heeft voor Valentijnsdag. Ik heb flink gehuild. Op de kaart stond dat de cheeta print is om mij eraan te herinneren dat ik overal kan gaan. Dat is uiteraard een grapje, maar het kwam op het juiste moment. Precies op een moment dat ik aan mezelf aan het twijfelen was.”

Seizoen 5

Sinds de post hebben fans het idee dat de opnames van Virgin River seizoen 5 al in volle gang zijn. Geheel ondenkbaar is dat niet, want eerder liet Breckenridge het volgende weten: “Het was de bedoeling dat filmen zou starten in maart, maar het is vertraagd. Dus ik weet het niet.” Toentertijd hoopte zij nog dat de opnames verplaatst zouden worden naar de zomer. Dat lijkt nu toch niet het geval te zijn. Wanneer het vijfde seizoen naar Netflix komt, is nog onduidelijk. Ook een releasedatum voor Virgin River seizoen 4 is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?