Laatste nieuws over Netflix

Zin in een nieuwe Scandinavische krimi? En helt vanlig familj!

Scandinavische krimi’s doen het al sinds jaar en dag goed op Netflix en daarom is het ook heugelijk om te melden dat er een nieuwe aan zit te komen. We hebben het over En helt vanlig familj (A Nearly Normal Family) dat zoveel betekent als: een familie die bijna (maar niet helemaal) normaal is!

En helt vanlig familj

Bijna normaal, maar toch niet helemaal dus, en dat rijmt. Het plot van En helt vanlig familj luidt als volgt: op het oog is de familie Sandell doodnormaal, het gezin bestaat uit priester Adam, advocate Ulrika en hun 19-jarige dochter Stella. Tezamen leiden deze familieleden een perfect leven in een mooie woonwijk net buiten de stad Lund. Maar is hun samenzijn wel zo perfect? Nee! Want op een dag verandert alles: Stella verdwijnt achter de tralies omdat ze beschuldigd wordt van moord.

Haar ouders hebben het er maar moeilijk mee en weten niet wat ze in hemelsnaam moeten doen. Wat is er precies gebeurd? Ze willen Stella helpen, koste wat kost zelfs, maar er rijzen ook vragen: kennen ze hun dochter eigenlijk wel? Wie is Stella precies? Maar… kennen ze elkaar eigenlijk wel? O jee, o jee!

Boek en cast

Zoals vrijwel alle (goede) krimi’s is ook En helt vanlig familj gebaseerd op een boek, de gelijknamige roman van de Zweedse schrijver Mattias Edvarsson, die al in liefst 35 verschillende landen uitgegeven wordt. De Nederlandse vertaling heet Een heel gewoon Gezin. De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Alexandra Tyrefors (een nieuwkomer op dit toneel), Lo Kauppi (Modus), Bjorn Bengtsson (The Last Kingdom), Christian Fandango Sundgren, Melisa Ferhatovic en Håkan Bengtsson.

En helt vanlig familj op Netflix

En helt vanlig familj gaat op 24 november in première op Netflix. De krimi krijgt in totaal zes spannende afleveringen, die gelijktijdig gereleaset worden. Er is nog geen trailer verschenen, maar hieronder kun je wel al een aantal foto’s checken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?