Laatste nieuws over Netflix

Zo reageerden cast, crew en fans op stoppen OITNB

Het nieuws dat Orange is the New Black stopt na zeven seizoenen is ingeslagen als een bom. Met name het moment waarop Netflix het bekendmaakte komt als een verrassing. Op social media wordt er druk gesproken over het besluit van Netflix om te stoppen met OITNB. We selecteerden de reacties van cast, crew en fans.

Geen achtste seizoen

In 2019 zal het zevende seizoen van Orange is the New Black gewoon op Netflix verschijnen. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt, maar daarna stopt het. Er zal geen achtste seizoen van Orange is the New Black gemaakt worden. De cast van OITNB maakte dat nieuws woensdagavond zelf bekend middels een filmpje.

Daarna twitterden of instagramden de sterren van Orange is the New Black ook nog op persoonlijke titel over het stoppen van de serie. Natuurlijk zijn de actrices bedroefd door het besluit van Netflix, maar ze lijken ook vooral dankbaar voor de jaren waarin ze hebben samengewerkt en Orange is the New Black tot een enorm succes hebben gemaakt.

Laura Prepon speelde Alex Vause in Orange is the New Black en is één van de fanfavorieten. Zij reageerde nog niet op haar social media kanelen, maar wel tegenover The Hollywood Reporter. “Dit wordt het eindspel van de serie. Seizoen zeven wordt het laatste seizoen. Ik heb deze rol lang gespeeld en ik weet niet of ik hier op voorbereid ben, maar ik weet wel dat er altijd weer iets nieuws komt. Het zal alleen wel anders zijn. Orange heeft iets speciaals, net zoals That ’70s Show dat ook had. Ik ben vooral heel erg blij dat ik hier onderdeel van uit heb mogen maken.”

Ook de fans van Orange is the New Black uitten zich op social media. Wat vooral opvalt is dat veel fans vrede lijken te hebben met het besluit. Hoewel ze gehecht zijn geraakt aan Orange is the New Black en de personages van de hitserie, begrijpen ze dat er na zeven seizoenen een einde kan komen aan een succesverhaal. Een aantal fans is zelfs van mening dat OITNB misschien wel iets te lang is doorgegaan.

Uzo Aduba – Crazy Eyes

Danielle Brooks – Taystee

Selenis Leyva – Gloria Mendoza

Natasha Lyonne – Nicky Nichols

Taryn Manning – Tiffany Pennsatucky Doggett

Adrienne C. Moore – Cindy Hayes

Jen Euston Casting

Reacties van fans:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?