Laatste nieuws over Netflix

Zomerbreak legt Shadowhunters seizoen 3 stil

Shadowhunters ligt de komende weken even stil. Normaal gesproken kunnen we wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie, maar de komende weken is dat even anders. Shadowhunters heeft een zomerbreak, waardoor Freeform de komende weken geen nieuwe afleveringen uitzendt. Ook op Netflix moeten we het dus even doen zonder nieuwe episodes.

Shadowhunters seizoen 3 in volle gang

Het derde seizoen van Shadowhunters is in volle gang en er is al héél wat gebeurd. Voor haar daad wordt Clary beloond met de Angelic Power rune. Dit betekent direct dat ze geen Shadowhunter in opleiding meer is. Haar daad brengt haar echter ook in de problemen. Ollie is eindelijk achter het geheim van Luke gekomen, maar wordt er dieper in gezogen dan ze wilde. Jace en Alec beginnen ruzie te krijgen over wat er eerder gebeurd is bij Lake Lyn. Het kwaad begint steeds meer aan krachten te winnen. Hierdoor lijkt de positie van Alec als hoofd van het instituut in gevaar te komen. Zeker als men erachter komt wat er daadwerkelijk met Jace is gebeurd.

Magnus doet er alles aan om te helpen. Nu Magnus de nieuwe High Warlock of Brooklyn ontmoet heeft, is het echter nog maar de vraag hoe lang hij dit kan blijven doen. Simon en Maia komen voor een verrassing te staan als ze erachter komen wie Simons nieuwe huisgenoot is. Iedereen probeert elkaar te helpen. Clary offert zichzelf zelfs op om Jace te kunnen helpen. Was dit offer genoeg om de Shadowworld te redden?

Zomerbreak Shadowhunters seizoen 3

Op woensdag verschijnen nog twee afleveringen op Netflix van seizoen 3, alvorens we het een tijdje zonder Shadowhunters moeten doen. Vorig jaar was er ook sprake van een zomerbreak en toen moesten fans het tussen maart en juni doen zonder nieuwe afleveringen. Ook dit jaar duurt de break weer zo’n drie maanden. Op 15 augustus gaat de serie verder op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Shadowhunters seizoen 3 verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?