Laatste nieuws over Netflix

Zoon Berlin en liefde Tokio maken entree in La Casa de Papel seizoen 5

Het wachten op het slotseizoen van La Casa de Papel is bijna voorbij. La Casa de Papel seizoen 5 introduceert een aantal nieuwe gezichten. Zo gaan we kennismaken met de zoon van Berlin genaamd Rafael. Ook blijkt Sky Rojo-acteur Miguel Ángel Silvestre een rol te hebben in La Casa de Papel als René.

Rafael, de zoon van Berlin

Rafael is de eerste personage die is aangekondigd voor La Casa de Papel seizoen 5. Zijn rol wordt vertolkt door Patrick Criado. Hij was eerder al te zien in Vivir Sin Permiso en Bajocero. Rafael is een 31-jarige computer engineer is afgestudeerd aan het Massachusetts Instituty of Technologie. Hij is zeer vastbesloten over één ding: Dat hij niet zoals zijn vader Berlin wil zijn.

René in La Casa de Papel

De volgende nieuwe acteur is Miguel Angel Silvestre. We kennen hem allemaal uit Sky Rojo, maar daarvoor was hij ook te zien in Narcos en Sense8. Silvestre vertolkt de rol van Rene, de liefde van Tokyo’s leven. Aan het begin van de serie kregen we al een glimp van hem mee.

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel komt bijna naar Netflix. Vanaf 3 september kunnen we aan de slag met het eerste deel van het slotstuk van de Spaanse hitserie. Drie maanden later, op 3 december, verschijnt vervolgens de absolute apotheose op de streamingdienst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?