Laatste nieuws over Netflix

Zweedse komedie Bonusfamiljen eindelijk terug met vierde seizoen

Bonusfamiljen keert eindelijk terug. De Zweedse komedieserie werd erg goed ontvangen en heeft al drie seizoenen achter de rug. In de zomer van 2019 verscheen het derde seizoen, waarna het lang stil werd. Nu is er eindelijk een releasedatum bekend van de vierde reeks.

Samengestelde gezinnen

Samengestelde gezinnen komen dan wel vaak voor, dat wil niet zeggen dat het een eitje is om dit te handelen. In Nederland is het een veelvoorkomend begrip, zo ook in Zweden. De serie Bonusfamiljen laat op sublieme wijze de hectiek en problemen zien, maar wel met een flinke lach. De serie draait om Lisa en Patrik, een gelukkig stel dat in verwachting is van hun eerste gezamenlijke kind. Het is namelijk niet het eerste gezin dat ze stichten. Lisa is al getrouwd geweest en heeft twee kinderen. Patrik heeft samen met Katja een zoon gehad: William.

Acht verse afleveringen

Alle problemen waar ze tegenaan lopen wordt belicht en er zijn al drie seizoenen te zien op Netflix. Vanaf 14 december kunnen we ons op gaan maken voor het vierde seizoen van BonusFamiljen. Daarin zal er onder meer brand zijn in de keuken, een incident op school en een telefoontje uit het ziekenhuis. Het is het startschot voor weer flink wat familieperikelen en relatiecrisissen. Het vierde seizoen draait momenteel wekelijks op de Zweedse zender SVT en bestaat uit acht afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?