Laatste nieuws over Netflix

Zweedse serie Love & Anarchy in de maak voor Netflix

Love & Anarchy is de nieuwste Zweedse serie van Netflix. Quicksand was een zeer succesvol debuut vanuit het Scandinavische land en nu zijn de opnames van Love & Anarchy gaande. De reeks moet nog in 2020 te zien zijn.

Acht afleveringen

In de Zweedse hoofdstad Stockholm zijn de opnames onderweg met een ruime cast. Hierin zitten Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke, Gizem Erdogan en Björn Mosten. Voor Mosten is het zelfs zijn acteerdebuut. De showrunner is Lisa Langseth en de productie is in handen van FLX, eerder ook verantwoordelijk voor Quicksand. Love & Anarchy bestaat uit acht afleveringen.

Sofie en Max met uitdagende challenges

Het draait om Sofie (gespeeld door Ida Engvoll), een consultant en getrouwde moeder met twee kinderen. Sofie krijgt de opdracht om een oude uitgeverij te moderniseren, daar treft ze de jonge IT’er Max. De twee krijgen een bijzondere klik en dagen elkaar uit met diverse challenges. Die beginnen onschuldig, maar al snel worden ze zo gewaagd dat de gevolgen wel heel groot worden. De productie moet dit jaar dus nog op Netflix verschijnen, een exacte datum is nog niet bekendgemaakt. De verwachting is echter in het vierde kwartaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?