Laatste nieuws over Netflix

365 DNI deel 3 komt deze zomer al naar Netflix

Verrassend nieuws vanuit Netflix. 365 DNI deel 3 blijkt namelijk al razendsnel naar Netflix te komen. Nadat het tweede deel in april werd toegevoegd aan het aanbod, werd al gedacht dat het derde deel niet lang op zich zou laten wachten. Dat blijkt nu waarheid, want op 19 augustus is het al zover. De trailer is nu alvast verschenen.

Het verhaal

De derde 365 DNI film is gebaseerd op het derde boek uit de serie. Daardoor weten we al voorzichtig wat het verhaal gaat worden. In het eerste deel leren Laura en Massimo elkaar kennen. Laura komt in de handen van een dominante maffiabaas terecht die haar gevangen houdt.

Ze krijgt één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. In het tweede deel keert het stel sterker terug dan ooit tevoren. Maar Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s hart wil veroveren, bemoeilijken hun liefde. Ook in het derde deel wordt het niet makkelijk voor ze, want ze bewaarde een groot geheim voor Massimo.

365 DNI deel 3 in augustus op Netflix

Lang hoeven we niet te wachten om te weten hoe 365 DNI afloopt. Het derde deel uit de trilogie verschijnt namelijk op 19 augustus op Netflix. Daarmee wordt de filmreeks afgesloten, want 365 Days werd eerder al aangekondigd als een trilogie. In de boekenreeks waarop de films zijn gebaseerd verschenen ook niet meer dan drie boeken.

Bekijk de trailer

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?