Netflix mobile only abonnement

Binnenkort op Netflix

Wat verschijnt er binnenkort op Netflix? Het is een vraag die we ons allemaal regelmatig stellen. De streamingdienst kondigt met enige regelmaat al titels aan en daarom bundelen we dit tot een duidelijk overzicht.

Netflix: Dit komt er binnenkort

In de eerste jaren van Netflix in Nederland was het iedere dag weer een verrassing wat er voor nieuwe films, series en documentaires zouden worden toegevoegd. Alleen van de spaarzame Netflix Originals was duidelijk wanneer ze zouden worden toegevoegd. De streamingdienst verklapte daarnaast een aantal titels door middel van een maandelijkse mailing, maar tegenwoordig is er al veel meer bekend.

Steeds meer eigen producties

Netflix maakt namelijk steeds meer eigen producties. Wanneer de Netflix Originals verschijnen is vooraf altijd al bekend, soms al maanden van te voren en soms vlak voor de release. Hierdoor is in ieder geval een duidelijk beeld te geven wat er binnenkort op Netflix verschijnt. Daarnaast geeft de video-on-demanddienst ook steeds meer prijs door middel van de eigen binnenkortfunctie. Wij bundelen alle informatie tot onderstaande overzicht.

Deze films en series komen binnenkort op Netflix

Donderdag 9 april

Jason Bourne
The Cirle Frankrijk

Vrijdag 10 april

Brews Brothers (S01)
The Mummy
Ouija
The Breakfast Club

Zaterdag 11 april

Code 8

Maandag 13 april

Once Upon a Time in Hollywood

Woensdag 15 april

The Innocence Files (seizoen 1)
Outer Banks (seizoen 1)

Donderdag 16 april

Fauda (seizoen 3)

Staat jouw favoriete serie er nog niet bij? Check dan ook de ‘Te Verschijnen Series op Netflix‘ pagina!