Over ons

Wie zijn wij?

Netflix-Nederland.nl is een officieus en onafhankelijk fan- en informatiekanaal over Netflix. De website is in de zomer van 2013 opgericht toen bekend werd dat Netflix naar Nederland zou komen.

Wat doen wij?

Iedere dag checkt Netflix-Nederland.nl voor jou of Netflix nieuwe titels aan het aanbod heeft toegevoegd. Onze aanbodpagina wordt iedere dag ververst, indien er nieuw aanbod is toegevoegd uiteraard. Behalve de dagelijkse update van de aanbodpagina wordt er iedere zondag een weekoverzicht gepubliceerd, met daarin alle nieuw verschenen titels in die week. Naast het feit dat we je updates geven over het nieuwe aanbod houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over Netflix. Verder organiseren wij bij mijlpalen, of andere bijzondere aangelegenheden, prijsvragen.

Daarnaast heeft Netflix-Nederland.nl een informatieve functie. Dat wil zeggen dat er op onze informatieve pagina’s wordt uitgelegd hoe Netflix werkt, op welke manieren er een film of serie van Netflix op TV gekeken kan  worden of hoe er in het buitenland gestreamd kan worden. Tot slot houden wij een pagina bij waarop een overzicht staat van series die verwacht worden op Netflix.

Wat doen wij niet?

Aangezien wij een officieus en onafhankelijk fan- en informatiekanaal over Netflix zijn kunnen wij geen problemen oplossen indien er bijvoorbeeld een storing is. Ook is het voor ons (helaas) niet mogelijk om verzoekjes voor films en series in te willigen. Daarnaast is het lastig te voorspellen welke series en films op Netflix zullen komen. Op de pagina met te verwachten series hebben wij een zo compleet mogelijk overzicht samengesteld op basis van de informatie die wij hebben.

Omdat Netflix-Nederland.nl niet verbonden is aan Netflix, is het voor ons niet mogelijk om klachten op te lossen of bijvoorbeeld een abonnement te beëindigen. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met Netflix zelf. Indien je met Netflix contact wilt opnemen kun je het beste naar de helppagina van Netflix gaan. Hier staat een FAQ van Netflix en is het tevens mogelijk om direct in contact met Netflix te komen. Op werkdagen is het tussen 10.00 uur en 22.00 uur mogelijk om met een Nederlandstalige klantenservice medewerker van Netflix in contact te komen.

Er zijn twee manieren om in contact met Netflix te komen. Via een chatfunctie is het heel eenvoudig om contact te leggen met Netflix. Chatten is alleen vanaf de computer mogelijk. Neem je liever telefonisch contact op met de klantenservice van Netflix, dan is dit ook mogelijk door te bellen met 0800 022 9859. Op de helppagina van Netflix kun je een code krijgen waardoor je sneller geholpen wordt.

Hoe zijn wij te volgen?

Wil je via ons op de hoogte blijven van alles wat er rondom Netflix speelt? Dan zijn er verschillende manieren om ons te blijven volgen.

Contact met Netflix-Nederland.nl

Voor vragen aan Netflix-Nederland, de officieuze fan-en informatiesite, kun je een e-mail sturen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?