Laatste nieuws over Netflix

6 Prangende vragen voor The Kissing Booth 3

Op 2 juli 2020 verscheen The Kissing Booth 2 dan eindelijk op Netflix in Nederland. De mierzoete film bleek net als het eerste deel een regelrecht succes voor de streamingsdienst. Nu is het wachten op The Kissing Booth 3.

The Kissing Booth

In The Kissing Booth 2 zien we hoe hoofdrolspeelster Elle met hangen en wurgen een langeafstandsrelatie met Noah, die aan de andere kant van Amerika gaat studeren, overeind probeert te houden. Nog lastiger wordt dat wanneer vermoedens van vreemdgaan door Noah ontstaan, en Elle zelf letterlijk in de armen van casanova Marco valt.

Naarmate de film vordert krijgen we al de nodige antwoorden op veel spelende vragen, maar toch zijn ze nog lang niet allemaal beantwoord. Hieronder zes vragen die in The Kissing Booth 3 nog beantwoord zullen moeten worden.

1. Naar welke school gaat Elle?

Elle zit in een enorme spagaat richting het einde van The Kissing Booth 2. Ze moet gaan kiezen naar welke school ze gaat om verder te studeren: op Harvard, bij haar vriendje Noah, of toch op UC Berkely, zodat ze haar beste vriend Lee (uitgerekend het broertje van Noah) niet hoeft achter te laten?

2. Wat is het achtergrondverhaal van Marco?

Uit het niets was daar de beeldschone en verleidelijke Marco. We weten dat hij een oogje op Elle heeft, en andersom geldt dat stiekem ook. Maar wie is Marco verder eigenlijk? In The Kissing Booth 2 krijgen we geen enkele informatie over bijvoorbeeld zijn verleden en familie. Hopelijk gaat dat in deel 3 wél gebeuren.

3. Blijven Lee en Rachel samen?

Het leek lang zo goed te gaan tussen hen, maar uiteindelijk ontplofte toch de bom tussen Lee en Rachel. Laatstgenoemde ergerde zich er nogal aan dat haar vriendje wel héél veel optrok met Elle. Lee deed er alles aan Rachel terug te winnen, en dat lijkt ook te zijn gelukt. Maar voor hoelang nog?

4. Gaat Marco een nieuwe poging wagen bij Elle?

Marco verloor uiteindelijk de strijd om het hart van Elle, maar hij lijkt ons bepaald geen type dat zomaar opgeeft. Al helemaal niet omdat hij wel al een kus bij zijn crush wist te scoren. Gaat Marco in The Kissing Booth 3 voor revanche, en kruist hij andermaal de spreekwoordelijke degens met Noah?

5. Kan Noah de affaire van Elle achter zich laten?

Zoals net benoemd scoorde Marco dus een kus van Elle. Dat gebeurde vlak na de danswedstrijd, voor het oog van honderden mensen. Waaronder Noah. Hij rende daarna weg, linea recta richting het vliegtuig. Noah besloot op het laatste moment toch niet in te stappen en viel weer in de armen van Elle, maar is vergeven ook echt vergeten? Of blijft het slippertje van Elle vanaf nu voor altijd tussen hen in staan?

6. Komt er ook een Kissing Booth in deel 3?

En tot slot: blijft de traditie van een kissing booth in de film gehandhaafd in deel 3? In deel 2 gebeurde er eigenlijk al weinig meer tussen de muren van de kissing booth, terwijl die in het eerste deel nog zo cruciaal waren. Het zou goed kunnen dat de kissing booth in deel 3 dus helemaal verdwijnt, ondanks de titel van de film. We gaan het meemaken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?