Laatste nieuws over Netflix

7 Brandende vragen voor Sky Rojo seizoen 2

Netflix lanceerde deze maand met veel bombarie het eerste seizoen van Sky Rojo. De Spaanse serie is afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis en daardoor waren de verwachtingen meteen hoog. Nog voor de release van het eerste seizoen werd dan ook al een tweede seizoen besteld. Gezien we in seizoen 1 achterbleven met aardig wat vragen, gingen we aan de slag met een artikel. Op deze brandende vragen willen we antwoord in Sky Rojo seizoen 2.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Sky Rojo seizoen 1 nog niet hebt gezien

1. Hoe ontsnapt Coral aan Romeo?

Het einde van het eerste seizoen van Sky Rojo had van alles voor ons in petto. Voor Coral eindigde het seizoen met een confrontatie met Romeo. Even zag het ernaar uit dat hij dood zou gaan, maar toen besloot zij om hem te redden. Als dat gelukt is, duurt het niet lang totdat Coral gewurgd wordt. Hoe zal de situatie eindigen? Schakelt Coral hem opnieuw uit of stopt hij uit zichzelf met de wurging? We hebben tenslotte al gezien dat Romeo gehecht is geraakt aan Coral.

2. Overleeft Wendy haar schotwond?

Als Wendy klaar is met het ingraven van de auto van Moisés komen zij en Gina erachter dat zij geraakt is door een van de kogels. Zodra Gina de deur opent, merkt ze meteen dat Wendy aan het bloeden is. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat Wendy doodgaat, maar hoe overleeft ze deze schotwond?

3. Zal Moisés ontsnappen nu hij levend begraven is?

Het is de dames gelukt om de auto van Moisés te begraven. Daardoor zit een van de handlangers van Romeo nu levend begraven. Lukt het hem om te ontkomen? Wat ons betreft is het verhaal van Moisés nog niet verteld. Wij hopen dan ook dat hij in ieder geval terugkeert voor het tweede seizoen.

4. Wat werd bedoeld met: ‘The game had just begun?’

Aan het einde van het eerste seizoen horen we Wendy als voice-over zeggen: ‘The game had just begun’. Wat bedoelde Wendy daarmee? Het is in ieder geval duidelijk dat het verhaal nog niet voorbij is. Een tweede seizoen is al in aantocht, maar misschien komen er nog wel meer seizoenen.

5. Vertelde Moisés de waarheid over zijn vader?

Als Christian opnieuw vraagt naar wat er met zijn vader is gebeurt, geeft Moisés eindelijk toe dat hij verantwoordelijk is voor de dood van hun vader. Dat zou hij gedaan hebben omdat hun vader hun moeder mishandelde. Maar is dit echt de waarheid? Of is dit wat Christian moet geloven?

6. Komen we meer te weten over Coral’s man?

Een andere vraag heeft betrekking tot de man van Coral. Ze gaf een glimp vrij toen ze tegen Wendy en Gina sprak over haar verleden en waarom ze ervoor koos om te werken als prostituee. Haar man kwam niet goed uit de verhalen van Coral en uiteindelijk vermoordde zij zelfs zijn moeder. Naar verwachting leeft die man nog wel, dus we gaan ongetwijfeld nog iets van hem horen.

7. Wat gebeurt er met de baby’s van Gina

Gina verklapte in het eerste seizoen dat ze zwanger is. De grote vraag is nu: Wat gaat er gebeuren met de baby’s van Gina? We kunnen wel stellen dat ze zich momenteel niet in het beste milieu bevindt om baby’s op te voeden. De grote vraag is dan ook wat er met hen gaat gebeuren en welke rol ze zullen spelen in de toekomst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?