Laatste nieuws over Netflix

A Christmas Prince krijgt derde deel: The Royal Baby

a Christmas Prince: The Royal Wedding Netflix

A Christmas Prince zal ook dit jaar te zien zijn op Netflix met al een derde film. Na het huwelijk in de tweede kerstfilm is de volgende stap natuurlijk niet ver weg: een jonge spruit! Deel drie heet dan ook A Christmas Prince: The Royal Baby.

Zoetsappig succes

In het najaar van 2017 werd A Christmas Prince gelanceerd. Amber (Rose McIver) werd als verslaggever naar Aldovia gestuurd om te ontdekken met wie prins Richard nou allemaal aan het rommelen was. De prins bleek echter totaal anders in elkaar te zitten dan in de media werd beweerd. Uiteindelijk werden Amber en Richard verliefd op elkaar, wat een bijna klassiek zoetsappig kerstverhaal werd. En het werd vooral een succes!

Bruiloft komt toch goed

Ingegeven door het huwelijk tussen Prins Harry en Meghan Markle werd er een vervolg aangekondigd op A Christmas Prince: The Royal Wedding. Deze film verscheen in het najaar van 2018 en alle problemen rondom een bruiloft kwamen voorbij zetten. Werd het Amber allemaal te veel of wist de liefde voor Richard (Ben Lamb) te overwinnen?

The Royal Baby

Dat bleek uiteindelijk het geval, waardoor het huwelijk door ging en er nu een baby op komst is. In het slot van 2019 mogen we de derde film uit de reeks van A Christmas Prince verwachten: The Royal Baby. De vaste personages zullen terugkeren voor nieuwe avonturen in Aldovia.