Laatste nieuws over Netflix

Army of the Dead-prequel Army of Thies komt dit najaar al op Netflix

Het vervolg van Army of the Dead komt nog dit jaar naar Netflix. De film van Zack Snyder debuteerde afgelopen maand op de streamingdienst en weet alle kijkrecords te verbreken. Het was al bekend dat de prequel al opgenomen was, deze is nu aangekondigd.

Army of the Dead

In Army of the Dead is er een zombieuitbraak in Las Vegas. De stad is ingesloten, maar een groep avonturiers krijgt de opdracht om vijftig miljoen dollar uit een kluis te halen. Dat levert een bizar verhaal op, waarin Zack Snyder alles uit de kast haalt. Eén van de personages is Ludwig Dieter, een kluisfluisteraar.

Army of Thieves

Army of Thieves draait dat ook om dit Duitse personage in de eerste dagen van de zombie uitbraak. Ludwig is een kluiskraker en wordt er langzaam meer bedreven in. Hij wordt ingehuurd door een mysterieuze vrouw om een overval te plegen met de hulp van een groep buitenbeentjes. Deze film zal dit najaar dus al op Netflix verschijnen. Een exacte lanceringsdatum is nog niet bekendgemaakt.

Meerdere films en series?

Het zal niet het enige vervolg zijn dat wordt gemaakt op Army of the Dead. Er is namelijk ook een animatieserie onderweg genaamd Army of the Dead: Lost Vegas. Zack Snyder heeft eerder al laten weten dat wat hem betreft er meer verhalen mogelijk zijn. Zo eindigt Army of the Dead met een open einde, waar zomaar een nieuwe zombie uitbraak plaats kan vinden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?