Laatste nieuws over Netflix

Boek Karin Slaughter bewerkt tot Netflix-serie: Pieces of Her

Karin Slaughter is de volgende schrijver van wie een boek zal worden verfilmd door Netflix tot een serie. Bij de zeer populaire thrillerschrijver gaat het om haar meest recente werk: Pieces of Her. In Nederland verscheen dit boek in 2018 onder de titel Gespleten.

Karin Slaughter wereldwijd succes

De serie Pieces of Her zal gaan bestaan uit acht afleveringen. Charlotte Stoudt schreef in het verleden voor zowel Homeland als House of Cards en zal nu het boek gaan ombouwen tot een seriescript. Lesli Linka Glatter is samen met Stoudt de executive producer van het project en zal de eerste twee afleveringen ook regisseren.

De boeken van Slaughter zijn wereldwijd een groot succes. In totaal is haar werk in 37 talen verschenen en zijn er ruim 35 miljoen boeken verkocht. Slaughter heeft achttien boeken op haar naam staan, een groot deel daarvan zijn drie reeksen. Ze begon met de Grant County-reeks en schreef tussendoor twee boeken in de Atlanta-reeks. Twee personages uit deze boeken (Sara Linton en Will Trent) kwamen samen in de Georgia Reeks. Hiervan verscheen in 2016 het voorlopig laatste boek: Verborgen (The Kept Woman).

Pieces of Her op Netflix

In 2018 verscheen een losstaand verhaal onder de titel Pieces of Her. Het draait hierin om Andrea Cooper. Ze dacht dat ze uit een compleet normaal gezin kwam, tot ze haar 31ste verjaardag vierde. Samen met haar moeder ging ze uit lunchen, maar dit eindigde in een schietpartij met daarbij drie doden. Andrea Cooper ontdekt dat haar moeder helemaal geen doorsnee persoon is en een groot verleden met zich meedraagt. Vanaf dat moment moet ze dan ook vluchten voor haar moeders geheimen. Wanneer Pieces of Her op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?