Laatste nieuws over Netflix

Centineo en Mendes in Netflix-romcom The Perfect Date

The Perfect Date Netflix

The Perfect Date moet het volgende succes worden in de reeks van romantische komedies van Netflix. De streamingdienst lanceerde afgelopen zomer met succes diverse romcoms. In The Perfect Date zal het in ieder geval niet aan de cast liggen met Noah Centineo, Camila Mendes en Laura Marano. Een kleine maand voor de release van de film is de trailer gelanceerd.

Summer of Love

De zomer van 2018 werd door Netflix achteraf omgedoopt tot de Summer of Love. Met onder meer The Kissing Booth, Sierra Burgess is a Loser en To All The Boys I’ve Loved Before werden kijkcijferkanonnen gelanceerd, want aan het einde van het jaar maakte Netflix bekend dat de meeste van deze films niet één maar vaak meerdere keren waren bekeken. Van To All The Boys I’ve Loved Before komt een tweede film en nu is er dus een nieuwe film aangekondigd.

The Perfect Date met bekende cast

In The Perfect Date is net zoals in To All The Boys I’ve Loved Before een rol weggelegd voor Noah Centineo. Eén van zijn tegenspeelsters zal Camila Mendes zijn, oftewel Veronica Lodge in Riverdale. Als derde personage is ook Laura Marano aangekondigd, uit onder meer Lady Bird.

Dating-app als vriendjesvervanger

Centineo wil tijdens zijn periode op de universiteit geld bijverdienen. Daarvoor maakt hij een dating-app, waar je een stand-in kunt inschakelen voor een ‘niet-bestaand vriendje’. Centineo draaft zelf op om voor vriendje te spelen en aan de twee foto’s te zien die Netflix al heeft vrijgegeven zullen zowel het personage van Mendes als Marano hem ingaan schakelen. De film zal op 12 april op Netflix verschijnen, nu is er alvast een trailer gelanceerd.