Laatste nieuws over Netflix

Chilling Adventures of Sabrina krijgt kerstspecial op Netflix

Trailer Chilling Adventures of Sabrina Netflix

Voor de fans van The Chilling Adventures of Sabrina is er goed nieuws, want er komt een Kerstspecial aan. Het was al bekend dat er een tweede seizoen van Sabrina komt, maar terwijl daar op gewacht wordt zal er een extra aflevering te zien zijn.

Duistere versie

The Chilling Adventures of Sabrina is een duistere versie van de bekende familieserie Sabrina, The Teenage Witch. De personages zijn hetzelfde, maar het verhaal is heel anders. Desondanks kan gesteld worden dat The Chilling Adventures of Sabrina een hit is op Netflix.

Niet alleen wordt de serie goed beoordeeld op de sites IMDb en Rotten Tomatoes, ook een groot deel van de fans van Riverdale is inmiddels hooked aan Sabrina. De makers van die populaire serie zitten ook achter The Chilling Adventures of Sabrina en in de toekomst kunnen de werelden van deze series zelfs met elkaar in contact komen.

Kerstspecial The Chilling Adventures of Sabrina

Netflix komt nu met een kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina. De speciale, op zichzelf staande aflevering, zal vanaf 14 december te zien zijn op Netflix. Het verhaal van deze aflevering staat dus los van de gebeurtenissen in het eerste seizoen van de serie en is ook geen aanloop naar het tweede seizoen van de serie. Dat tweede deel wordt pas laat in 2019 verwacht.

Waar de kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina over zal gaan is nog niet bekend, maar de titel is al wel bekend. De aflevering zal op 14 december toegevoegd worden onder de titel Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale.