Laatste nieuws over Netflix

Chris Rock speelt hoofdrol in vierde seizoen Fargo

Chris Rock Fargo seizoen 4 Netflix

Fargo seizoen 4 is officieel aangekondigd en de makers hebben ook direct het contracteren van Chris Rock bekendgemaakt. De komiek zal een hoofdrol gaan vertolken in het seizoen dat toch al in 2019 zal verschijnen. Eerdere berichten waren 2020.

Korter wachten dan gedacht

Fargo is een serie van FX en Netflix heeft de internationale streamingrechten. Daardoor zien we de afleveringen van de serie altijd al een dag na de uitzending in de Verenigde Staten bij ons op Netflix. De verwachting was dat het vierde seizoen van Fargo pas in 2020 zou verschijnen, omdat de opnames van de serie altijd in de winter plaatsvinden. Tijdens TCA18 heeft FX-baas John Landgraf echter laten weten dat de opnames in 2019 starten en ook de eerste afleveringen in dit kalenderjaar mogen worden verwacht.

Fargo seizoen 4 nog verder terug in de tijd

In Fargo reizen we door de tijd. Speelde het eerste en derde seizoen in de huidige tijd af, voor het tweede seizoen gingen we terug naar 1979. Nu wordt de klok nog verder teruggedraaid naar 1950. In Kansas City botsen twee criminele syndicaten met elkaar. Eén kent zijn oorsprong bij Italiaanse immigranten, de andere uit Afrikaanse afstammelingen die vanuit het Zuiden naar de steden zijn getrokken. Samen beheersen ze de alternatieve economie, bestaande uit uitbuiting, afpersing en drugs.

Zonen zijn geruild om de vrede te bewaren

De twee bendes hebben een akkoord en deze hebben ze op bijzondere wijze verzegeld. Om de vrede te bewaren hebben beide families hun oudste zoon geruild. Chris Rock zal het hoofd van de Afrikaanse familie vertolken. Als het hoofd van de maffia van Kansas City tijdens een routine-operatie komt te overlijden, zal alles veranderen.

Wil je als eerste weten wanneer Fargo 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!