Laatste nieuws over Netflix

Daredevil krijgt zijn gedroomde derde seizoen

Daredevil seizoen 2 Netflix

Daredevil zal minimaal een derde seizoen krijgen. Hoofdrolspeler Charlie Cox vreesde dat er geen nieuw seizoen meer zou komen, al had hij wel een wens voor het derde seizoen. Bullseye is zijn geliefde tegenstander. Of dit het geval zal zijn is nog de vraag, wel is bevestigd dat er een derde seizoen komt.

Marvel maakt de serie voor Netflix en heeft tijdens Comic-Con veel nieuws naar buiten gebracht. Op deze beurs in de Verenigde Staten voor comics en superhelden was het flink raak. Daredevil was de eerste van de vier Defenders met een eigen serie op Netflix. Jessica Jones volgde, waar ook een tweede seizoen komt, en Luke Cage verschijnt later deze zomer. Iron Fist is de vierde superheld, waarna ze als The Defenders ook samen zullen komen.

Wensen van Cox in Daredevil seizoen 3

Wanneer dit achter de rug is keert Charlie Cox dus terug voor een eigen seizoen. Daarin ziet hij graag Bulleye als opponent zien, zo vertelde hij eerder in een interview met Screen Rant. “‘Als we het geluk hebben om meer seizoenen van Daredevil te mogen maken, kan ik me haast niet voorstellen dat Bullseye niet komt opdagen. Het zou geweldig zijn om hem op een gegeven moment als tegenstander te hebben. Het is een personage met behoorlijk wat diepgang, en hij heeft een interessante relatie met Karen Page.”

In het eerste seizoen moest Daredevil de strijd aan gaan met Wilson Fisk, aka Kingpin. In het tweede seizoen kwamen daar The Punisher – die ook een eigen serie zal gaan krijgen – en zijn oude vlam Elektra bij. Als het aan Cox ligt komt ook Kingpin opnieuw in actie. “‘Ik zou graag meer willen zien van Wilson Fisk. Het zou mooi zijn als we Vincent D’Onofrio terug zien in nieuwe afleveringen. Er zijn nog genoeg verhalen te vertellen over Daredevil en Wilson Fisk. We zagen hoe Fisk de Kingpin werd aan het einde van het eerste seizoen, dus het zou gaaf zijn als we daar op voort kunnen bortduren in seizoen 3 of 4.” Wanneer seizoen 3 zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?