Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in april 2019

April komt alweer bijna aan zijn eind, een mooi moment om de balans op te maken wat betreft het nieuwe aanbod. Wat betreft de nieuwe documentaires was het niet moeilijk om een top drie op te stellen. Met onder meer de komst van Homecoming en Our Planet was de lijst met beste documentaires snel gemaakt.

Our Planet

In samenwerking met Planet Earth, Blue Planet en het Wereld Natuur Fonds verscheen deze maand Our Planet op Netflix. De natuurdocumentaire neemt ons mee naar onder meer de noordpool en de jungle en biedt nog nooit eerder vertoonde beelden. Daarnaast laat de documentaire zien wat de gevolgen van de klimaatverandering zijn voor alle levende wezens op aarde. Voor de documentaire is afgereisd naar liefst vijftig verschillende landen en de beelden zijn indrukwekkend.

Lees meer over Our Planet

Homecoming: A Film by Beyoncé

Netflix is een megadeal aangegaan met Beyoncé voor in totaal drie verschillende projecten. Het eerste project daarvan is afgelopen maand op Netflix verschenen en dat is Homecoming: A Film by Beyoncé. Voor de documentaire werd Beyoncé gevolgd in aanloop en tijdens haar optreden op Coachella in 2018. Het toont haar weg ernaar toe. Zo moest ze onder meer haar kilo’s op tijd kwijt te zijn nadat ze daarvoor was bevallen.

Lees meer over Homecoming: A Film by Beyoncé

I Am Maris

Sinds de eerste van de maand staat de documentaire I Am Maris op Netflix. Maris Degener heeft het nooit makkelijk gehad. Ze worstelde in het verleden met anorexia en vond het moeilijk om zichzelf te accepteren zoals ze is. Via haar eigen woorden en kunst komt ze met yoga weer op het goede pad terecht.

Lees meer over I Am Maris

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?