Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in juni 2021

Het einde van de maand juni is alweer in zicht. Aan het einde van iedere maand gaan wij op zoek naar de beste titels die in de afgelopen weken zijn verschenen. Met vandaag de beste documentaires op Netflix in juni 2021. Als bonus voegen we ook een non-scripted titel toe aan de lijst.

El Caso Wanninkhof-Carabantes

Een nieuwe truecrime zaak staat klaar op Netflix met El Caso Wanninkhof – Carabantes. We worden meegenomen naar 1999 waar de Nederlands-Spaanse tiener Rocío Wanninkhof werd vermoord. Dolores Vázquez, de ex van haar moeder, wordt verdacht. Is zij ook echt de dader? Een tweede slachtoffer onthult de bizarre waarheid.

Lees meer over El Caso Wanninkhof-Carabantes

Poeslief: Een ode aan de Kat

Ben jij gek op huisdieren en dan met name katten? Dan is Poeslief echt wat voor jou. Deze ode aan de kat toont de leukste, gekste of grappigste kattenvideo’s. De video’s zijn allen van commentaar voorzien van niemand minder dan Abatutu.

Lees meer over Poeslief: Een ode aan de Kat

This Is Pop

Afkomstig van Netflix worden we met This Is Pop meegenomen naar de echte verhalen achter je favoriete popsongs. Zo worden we meegenomen naar de impact van auto-tune, boybands het Stokcholm Syndrome en nog veel meer.

Lees meer over This Is Pop

Too Hot To Handle

In Too Hot To Handle wordt een groep hongerige singles opgesloten in een villa. Ze denken een vakantie vol nachtelijke avontuurtjes aan te gaan, maar wat blijkt: lichamelijk contact is juist verboden en wordt bestraft met ‘boetes’. Houden de singles het vol om van elkaar af te kunnen blijven, of wordt de prijzenpot binnen no-time leeggeroofd?

Lees meer over Too Hot To Handle

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?