Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2018

De drukke maand maart heeft veel nieuwe series of nieuwe seizoenen van al aanwezige series op Netflix opgeleverd. Dat zorgde er dus ook voor dat wij behoorlijk wat te kiezen hadden voor de Beste Series van maart op Netflix. Dit zijn onze keuzes Ben je het er niet mee eens? Stem zelf op de Beste Titels van de Maand!

Top of the Lake – seizoen 2

Op het tweede seizoen van Top of the Lake hebben we lang moeten wachten, maar in maart 2018 was het eindelijk zover. In 2015 verscheen het eerste seizoen namelijk al op Netflix en dat het tweede deel lang op zich liet wachten lag niet eens zozeer aan Netflix. Pas in 2017 kwam het tweede seizoen van Top of the Lake uit. De serie is een coproductie van BBC Two, Sundance Channel en UKTV. Het eerste seizoen speelde zich af in Nieuw Zeeland en onderzocht rechercheur Robin Griffin een bijzondere zaak. In het tweede seizoen zien we Griffin wederom in een onderzoek, maar dit keer vanuit haar vaderland Australië. De zaak draait ditmaal om een Aziatische vrouw. Zij wordt levenloos gevonden op Bondi Beach, maar niemand weet wie de vrouw is.

Bekijk deze serie op Netflix

NSU: German History X – seizoen 1

In maart voegde Netflix ook diverse Duitse titels toe aan het aanbod. Dat durfde de streamingdienst met een gerust hart aan na het enorme succes van Dark. NSU: German History X is één van de nieuwe Duitse series op Netflix en gooit hoge ogen. De reeks draait om de Nationalsozialistischer Untergrund, een neonazistische beweging, die actief is geworden na de Duitse eenwording. De beweging begint te moorden en het is voor de politie een lastige klus om de daders te grijpen.

Bekijk deze serie op Netflix

Tabula Rasa – seizoen 1

Ook Tabula Rasa is een serie die van onze buren komt. In tegenstelling tot NSU: German History X komt Tabula Rasa echter niet uit Duitsland, maar uit België. Na Beau Sejour is Tabula Rasa alweer een Belgische serie die mondiaal wordt verspreid door Netflix. In maart was er zelfs gunstig nieuws voor liefhebbers van Belgische series, want Netflix gaat jaarlijks investeren in Belgische content. Ook Tabula Rasa wordt enorm goed ontvangen. De serie gaat over een jonge vrouw met geheugenverlies. Het is echter cruciaal dat zij haar geheugen terug krijgt, want alleen zo kan een vermissingszaak opgelost worden.

Bekijk deze serie op Netflix

Bates Motel – seizoen 4

Het vierde seizoen van Bates Motel is eindelijk op Netflix verschenen. Daar is in Nederland bijna twee jaar op gewacht. In de populaire serie is vanaf seizoen 4 te zien hoe Norman het steeds moeilijker krijgt en Norma met de situatie in haar maag zit. Ze wil haar zoon helpen, maar merkt ook dat dat steeds moeilijker voor haar wordt. Ze weet niet of ze hem nog wel kan vertrouwen, nu het steeds slechter met Norman gaat.

Bekijk deze serie op Netflix

A Series of Unfortunate Events – seizoen 2

Na het succesvolle debuut van vorig jaar is A Series of Unfortunate Events nu terug op Netflix met het tweede seizoen. De streamingdienst was vorig jaar al rap met het verlengen van de serie en kondigde niet veel later ook het derde seizoen aan. De conclusie is dus dat alle boeken van Lemony Snicket, waar de serie op gebaseerd is, verfilmd zullen worden. In het tweede seizoen worden er weer nieuwe boeken verfilmd en zal Count Olaf zijn jacht op de weeskinderen vervolgen.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?