Laatste nieuws over Netflix

Netflix onthult releasedatum Dear White People seizoen 2

dear white people seizoen 3 netflix

Dear White People seizoen 2 heeft eindelijk een releasedatum van Netflix gekregen. Vorig jaar zomer werd al bekend dat er een vervolg gegeven zou worden aan de serie en de nieuwe afleveringen zijn nu dus bijna klaar voor lancering. Begin mei is het zover.

Ophef

Dear White People staat sinds april 2017 op Netflix en kreeg met name in de aanloop naar de release behoorlijk wat aandacht. Tegenstanders waren van mening dat er racisme tegen blanken werd gepromoot. Uiteindelijk ging die storm liggen en was het in Nederland zelfs één van de meest gebingeracete series.

Dear White People seizoen 2 op Netflix

Op Dear White People seizoen 2 is lang gewacht door de fans die de serie op Netflix hebben gekeken. Het eerste seizoen, dat bestond uit tien afleveringen, eindigde namelijk met een flinke cliffhanger. Dat zorgde natuurlijk direct al voor geruchten over een mogelijk tweede seizoen van Dear White People, maar Netflix wachtte met die beslissing tot juli 2017. Dat er een vervolg gegeven zou worden was natuurlijk goed nieuws, maar was het nog de vraag wanneer Dear White People seizoen 2 in première gaan. Maanden later is de releasedatum eindelijk bekend, want middels een eerste teaser op social media werd duidelijk dat vanaf 4 mei de nieuwe afleveringen op Netflix staan.

Ook Dear White People seizoen 2 zal weer uit tien afleveringen bestaan en deze verschijnen vanaf 4 mei allemaal tegelijkertijd online. In de teaser (hieronder te zien) zien we bekende gezichten uit het eerste seizoen, zoals uiteraard hoofdrolspeelster Sam (Logan Browning), maar ook nieuwe gezichten. In een eerder stadium werd bijvoorbeeld al bekend dat Lena Waithe een rol zou spelen in Dear White People seizoen 2. Haar kennen we onder andere van Master of None en in de teaser komt Waithe ook direct al voorbij. Overigens was Waithe ook betrokken bij de film Dear White People, die in 2014 uitkwam. Toen was ze echter achter de schermen actief, als producent.