Laatste nieuws over Netflix

Derek keert terug op Netflix met special

Derek special op NetflixRicky Gervais is weer in de rol van Derek Novak gekropen voor een special. Vrijdag 3 april is de één uur durende special exclusief op Netflix verschenen, in navolging van de twee eerdere seizoenen.

Zachtaardige en onschuldige man

Derek draait om Derek Novak (Ricky Gervais), een zachtaardige en onschuldige man wiens liefde voor zijn baan in een bejaardenhuis er vanaf straalt. Derek is dol op de bewoners, omdat ze aardig en grappig zijn en hem verhalen vertellen over vroeger. Eén van de kleurrijke personen in zijn leven is Kev (David Earl), een aandoenlijk wrak die samenwoont met Derek en het grootse gedeelte van zijn dagen slijt met rondhangen in het tehuis.

Derek Special

En dan is er Hannah (Kerry Godliman), een bejaardenverzorgster en Derek’s beste vriend. Ze is slim, gevat, een harde werker en zet, net als Derek, altijd andere mensen op de eerste plek. Na een turbulent liefdesleven lijkt Hannah nu de ware gevonden te hebben in Tom. In de special heeft Tom (Brett Goldstein) een nieuwe baan, waardoor hij meer tijd kan doorbrengen met zijn verloofde en aanstaande moeder van zijn kind, Hannah.

Boos op elkaar

Kan hun relatie hierdoor eindelijk echt opbloeien? Derek is boos op Hannah omdat zij Kevin van streek heeft gemaakt, die daardoor is weggelopen. Met de naderende zwangerschapsverlof van Hannah, krijgt Vicky meer verantwoordelijkheden als leidinggevende in het bejaardenhuis. Nog niet bekend met Derek? Bekijk dan onderstaande trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?