Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Better Call Saul seizoen 6 op Netflix

Het einde van een tijdperk nadert. Het einde van Better Call Saul is namelijk in zicht. De prequelserie van Breaking Bad houdt er na zes seizoenen mee op. Doordat Better Call Saul officieel afkomstig is van AMC, zijn we op Netflix afhankelijk van hun uitzendschema wat betreft nieuwe afleveringen. Na de zevende aflevering liggen de uitzendingen dan ook even stil. Met dit artikel weet je precies wanneer je wel en geen nieuwe aflevering van Better Call Saul hoeft te verwachten.

Afkomstig van AMC

Het zesde seizoen van Better Call Saul gaat op maandag 18 april van start bij AMC. Een dag later, op dinsdag 19 april, verschijnen de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen op Netflix. Daarna mogen we wekelijks een nieuwe aflevering van de serie op de streamingdienst verwachten. Tot en met 24 mei verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering online.

Pauze

Daarna is er een pauze ingelast van zo’n anderhalve maand. Dat betekent dat Better Call Saul na de pauze pas weer op 12 juli terugkeert voor de resterende afleveringen. Op dat moment wachten we nog op zes episodes. Daarna nemen we officieel afscheid van de serie.

Uitzendschema Better Call Saul seizoen 6 op Netflix

Dan is dit uitzendschema ideaal om erbij te houden. In onderstaande tabel zie je wanneer je wel en geen nieuwe aflevering van Better Call Saul op Netflix kunt verwachten. Wil je geen aflevering van Better Call Saul seizoen 6 missen? Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Better Call Saul seizoen 6 op Netflix verschijnen:

Aflevering Titel Op Netflix
1 Wine and Roses 19 april
2 Carrot and Stick 19 april
3 Rock and Hard Place 26 april
4 Hit and Run 3 mei
5 Black and Blue 10 mei
6 Axe and Grind 17 mei
7 Plan and Execution 24 mei
8 Point and Shoot 12 juli
9 Fun and Games 19 juli
10 Nippy 26 juli
11 Breaking Bad 2 augustus
12 Waterworks 9 augustus
13 Saul Gone 16 augustus

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?