Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Black Lightning seizoen 1 op Netflix

Black Lightning is sinds januari te volgen op Netflix, maar wanneer worden de afleveringen precies uitgezonden? Omdat Netflix de streamingrechten heeft aangekocht bij The CW is het afhankelijk van de uitzendingen in Amerika. Ligt de serie daar stil, dan is er ook in Nederland geen nieuwe aflevering te zien. Dit uitzendschema biedt een handig overzicht.

Black Lightning

Met Black Lightning is er weer een nieuwe serie toegevoegd aan de DC Universe. Ook Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow spelen zich hierin af en ook Black Lightning werd enthousiast ontvangen. Wekelijks trekt de serie in Amerika veel kijkers.

Omdat de serie gloednieuw is en er in Amerika nog iedere week een nieuwe aflevering verschijnt, is dat ook hier in Nederland het geval. Netflix komt een paar uur na de uitzending van The CW in Amerika met de nieuwste aflevering in Nederland. Dat houdt echter ook in dat als er een keer geen uitzending is in Amerika, dat het dan hier in Nederland ook stil ligt. Volgens de huidige programmering zal er voor Black Lightning echter geen onderbreking zijn, al kan The CW dit altijd nog wijzigen. Blijf dit uitzendschema van Black Lightning dan ook in de gaten houden, om te zien wanneer er wel of geen aflevering van verwacht wordt op Netflix.

Aflevering Titel Op Netflix
1 The Resurrection 23 januari
2 LaWanda: The Book of Hope 30 januari
3 LaWanda: The Book of Burial 6 februari
4 Black Jesus 13 februari
5 And then the Devil Brought the Plague: The Book of Green Light 20 februari
6 Three Sevens: The Book of Thunder 6 maart
7 Equinox: The Book of Fate 13 maart
8 The Book of Revelations 20 maart
9 The Book of Little Black Lies 27 maart
10 The Book of Redemption 3 april
11 The Book of Crucifixion 10 april
12 The Book of Pain 17 april
13 Shadow of Deat: The Book of War 24 april

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?