Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix

Het einde van een tijdperk nadert. Chesapeake Shores houdt er namelijk bijna mee op! De populaire dramaserie beleeft zijn zwanenzang na zes seizoenen, maar gelukkig hebben we er nog eentje te gaan voor het écht zover is. Wanneer komen de nieuwe afleveringen echter uit op Netflix? Binnenkort ja, maar we willen datums hebben! Dit is het uitzendschema van Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix.

Chesapeake Shores

In de romantische dramaserie Chesapeake Shores draait het om het leven van Abby O’Brien-Winters. Ze is al lange tijd niet meer in haar geboortedorp geweest, maar besluit nu terug te keren. Haar terugkeer in het dorp dat haar vader ooit stichtte, betekent ook een weerzien met oude bekenden. Zo loopt ze onder maar haar voormalige grote liefde Trace Riley tegen het lijf in Chesapeake Shores. Lukt het haar ondanks haar verleden om zich weer thuis te voelen in haar geboortedorp?

Eén dag later dan in Amerika

Zo rechttoe rechtaan als we in de intro van dit stuk schetsen is het allemaal niet, omdat Chesapeake Shores eigenlijk geen eigendom van Netflix is. Het is in ieder geval geen Netflix Original, maar aangekochte content! Chesapeake Shores wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op de Hallmark Channel, maar dat heeft voor ons eigenlijk weinig gevolgen. Althans, in Nederland komt elke aflevering van Chesapeake Shores slechts één dagje later uit dan in Noord-Amerika. En de première vindt op 16 augustus plaats (bij ons dan, in de VS op 15 augustus).

Allerlaatste seizoen

Chesapeake Shore seizoen 6 is, zoals al eerder gemeld, het allerlaatste seizoen van de populaire dramaserie. Alle eindjes dienen dus aan elkaar geknoopt te worden!

Uitzendschema Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix

Aflevering Titel Op Netflix
1 The Best Is Yet to Come 16 augustus
2 Memories Are Made of This 23 augustus
3 Night and Day 30 augustus
4 That’s All There Is to That 6 september
5 L-O-V-E 13 september
6 Straighten Up and Fly Right 20 september
7 It’s Not for Me to Say 27 september
8 I Get a Kick Out of You 4 oktokber
9 Spring Can Really Hang You Up the Most 11 oktober
10 All of Nothing at All 18 oktober

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?