Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Legends of Tomorrow seizoen 6 op Netflix

Legends of Tomorrow is terug op Netflix. Het zesde seizoen van de DC-serie is op 4 mei van start gegaan bij de streamingdienst. Vanaf die datum mogen we voortaan wekelijks op de dinsdag een nieuwe aflevering verwachten. Doordat het seizoen tegelijkertijd ook wordt uitgezonden in de Verenigde Staten bij The CW, is Netflix wel afhankelijk van het uitzendschema aldaar. In dit artikel vind je dan ook precies wanneer je wel en geen nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow hoeft te verwachten.

Afscheid

Het zesde seizoen van Legends of Tomorrow betekent ook het afscheid van één van de castleden. Maisie Richardson-Sellers, die zowel Amaya en Charlie speelde in de afgelopen seizoenen, bevestigde dat ze niet terug zal keren voor het zesde seizoen. Dit seizoen komen we wel meer te wten over Gary en gaan we meer zien van Behrad en Astra.

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow seizoen 6 verwacht?

Wanneer wordt de nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow seizoen 6 verwacht? The CW heeft voor seizoen 6 gekozen voor de zondag als vaste uitzenddag van Legends of Tomorrow. Twee dagen later, op dinsdag, wordt de nieuwe aflevering vervolgens toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Door een samenwerking van The CW met Netflix kunnen we altijd razendsnel aan de slag met de nieuwe afleveringen. Daardoor is Netflix echter ook afhankelijk van het uitzendschema in Amerika. Zo liggen series normaliter rondom feestdagen stil. Daarnaast hebben DC-series regelmatig een midseason break. Hieronder vind je wanneer je nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow seizoen 6 op Netflix staan.

Dit is het uitzendschema van Legends of Tomorrow seizoen 6 op Netflix:

Aflevering Titel Op Netflix:
1 Ground Control to Sara Lance 4 mei
2 Meat: The Legends 11 mei
3 The Ex-Factor 18 mei
4 Bay Of Squids 25 mei
5 The Satanist’s Apprentice 8 juni
6 Bishop’s Gambit 15 juni
7 Back To The Finale Part II 22 juni
8 Stressed Western 29 juni
9 This is Gus 13 juli
10 Bad Blood 20 juli
11 Final Frame 10 augustus
12 Bored on Board Onboard 17 augustus
13 Silence of the Sonograms 24 augustus
14 There Will Be Brood 31 augustus
15 The Fungus Amongus 7 september

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?