Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Star Trek: Discovery seizoen 3 op Netflix

Seizoen 3 van Star Trek: Discovery is onderweg naar Netflix. Vanaf vrijdag 16 oktober verschijnt iedere week een nieuwe aflevering online van de serie. Daarmee loopt de reeks aardig mee met het uitzendschema van CBS All Access in de Verenigde Staten. Met dit artikel weet je precies wanneer je wel en geen nieuwe aflevering van Star Trek: Discovery hoeft te verwachten.

Samenwerking met CBS

Voor de afleveringen van Star Trek: Discovery heeft Netflix een samenwerking afgesloten met CBS All Access. Daardoor kunnen we binnen één dag na de release in de Verenigde Staten al op Netflix aan de slag met gloednieuwe afleveringen. Een nadeel aan het wekelijks uitzenden van afleveringen is echter ook dat CBS All Access kan bepalen wanneer er even geen nieuwe aflevering verschijnt.

Dertien afleveringen

Waar het eerste seizoen van Star Trek: Discovery nog bestond uit vijftien afleveringen, blijken de seizoenen steeds korter te worden. Het tweede seizoen bestond uit veertien afleveringen en het derde seizoen blijkt uit ‘slechts’ dertien episodes te ontstaan. Vanaf vrijdag 16 oktober 2020 gaat seizoen 3 van start op Netflix.

Star Trek: Discovery seizoen 3 uitzendschema

Aflevering Titel Op Netflix:
1 That Hope Is You 16 oktober
2 Far From Home 23 oktober
3 People of Earth 30 oktober
4 Forget Me Not 6 november
5 Die Trying 13 november
6 Scavengers 20 november
7 Unification III 27 november
8 The Sanctuary 4 december
9 Terra Firma, Part I 11 december
10 Terra Firma, Part II 18 december
11 The Citadel 25 december
12 The Good of the People 1 januari
13 Outside 8 januari

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?