Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The 100 seizoen 7 op Netflix

The 100 is nog één keer terug voor een nieuw seizoen. De uitzendingen zijn in de Verenigde Staten op woensdag 20 mei van start gegaan en gelukkig hoeven we ook in Nederland niet lang te wachten. Door een samenwerking tussen The CW en Netflix verschijnen de afleveringen razendsnel na hun release ook bij ons online. Met dit artikel weet je precies wanneer je wel en wanneer je geen nieuwe aflevering van The 100 seizoen 7 op Netflix hoeft te verwachten.

Wekelijkse uitzendingen

Netflix heeft een deal met The CW waardoor The 100 al jarenlang wekelijks te bekijken is op Netflix. Dat geldt ook voor het zevende seizoen, alleen zijn we door de wekelijkse afleveringen wel afhankelijk van het uitzendschema in de Verenigde Staten. Mocht de serie in Amerika om wat voor reden dan ook even stilliggen, dan beteken dat dat we ook in Nederland geen nieuwe aflevering hoeven te verwachten. Met dit uitzendschema houden we precies bij wanneer dat gebeurt.

Slotseizoen

Het zevende seizoen van The 100 wordt het slotseizoen van de reeks. Na precies honderd afleveringen is het klaar voor de serie die aftrapte met een wereld die honderd jaar na een nucleaire ramp nog altijd zo goed als onbewoond was. Wanneer honderd jongeren naar de planeet worden gestuurd, komen ze voor grote uitdagingen te staan.

Inmiddels is het verhaal al veel verder en hebben Bellamy, Clarke, Octavia en de rest de aarde al vaker verwoest zien worden. In het zevende seizoen gaan we zien hoe de overgebleven groep probeert om Sanctum opnieuw op te bouwen, terwijl een nieuwe dreiging op de loer ligt.

Dit is het uitzendschema van The 100 seizoen 7 op Netflix

Aflevering Titel Op Netflix
1 From the Ashes 26 mei
2 The Garden 2 juni
3 False Gods 9 juni
4 Hesperides 16 juni
5 Welcome to Bardo 23 juni
6 Nakara 30 juni
7 The Queen’s Gambit 7 juli
8 Anaconda 14 juli
9 The Flock 21 juli
10 A Little Sacrifice 11 augustus
11 Etherea 18 augustus
12 The Stranger 25 augustus
13 Blood Giant 15 september
14 A Sort of Homecoming 22 september
15 The Dying of the Light 29 september
16 The Last War 6 oktober

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?