Laatste nieuws over Netflix

Dit is waarom Line of Duty seizoen 5 (tijdelijk) van Netflix is verdwenen

Oplettende kijkers is het wellicht opgevallen dat Line of Duty seizoen 5 plotseling van Netflix is verdwenen. De streamingdienst plaatse het vijfde seizoen van de reeks op 1 november online bij de streamingdienst, maar inmiddels zijn de afleveringen van seizoen 5 nergens meer terug te vinden. Netflix heeft aan Netflix-Nederland.nl uitgelegd waarom het vijfde seizoen van de reeks plotseling is verdwenen.

Line of Duty

Line of Duty is een Britse politieserie waarin we DS Steve Arnott volgen. Hij wordt overgeplaatst naar een nieuwe anti-corruptie-eenheid nadat hij betrokken is geraakt bij een doofpotaffaire. Hij wilde niet verder betrokken raken bij de zaak en besluit aan de slag te gaan bij een andere eenheid.

Verdwenen vanwege licenties

Helaas is het vijfde seizoen van Line of Duty plotseling weer van Netflix afgehaald. Uit navraag bij Netflix blijkt dat de streamingdienst verplicht was om alle afleveringen van seizoen 5 per direct te verwijderen. Het seizoen wordt namelijk nog uitgezonden op de Britse tv en op dit moment zijn de licenties nog in handen van Amazon Prime. Het is de verwachting dat seizoen 5 in de toekomst wel terugkomt bij Netflix, maar het is nog onduidelijk wanneer dat gaat gebeuren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?