Laatste nieuws over Netflix

Dit wordt de opvolger van Fool Me Once

Met weer een kneiter van een hit wordt de lat voor de series van Harlan Coben steeds hoger op Netflix. De boeken van de topauteur worden één voor één verfilmd en Coben heeft verklapt waar er nu aan wordt gewerkt!

Stuk voor stuk succes

Er zijn al diverse boeken verfilmd, waarvan de meeste door dezelfde makers. Daarbij gaat het om Safe, The Stranger, Stay Close en dan nu Fool Me Once. Daarnaast zijn er twee Poolse (Woods, Hold Tight), een Franse (Disparu à Jamais) en een Spaanse (El Inocente).

Paar boeken over

In de oorspronkelijke deal zou Netflix veertien boeken van Coben gaan verfilmen. Inmiddels wordt er al gesproken over meerdere titels. Voor nu is Coben helder tegenover RadioTimes. “We zijn op dit moment weer een boek aan het verfilmen in Polen. En daarnaast werken we aan een verhaal in Zuid-Amerika.” Om welk land het exact gaat is de vraag, eveneens om welke boeken. Bekend is dat in ieder geval Six Years en Run Away worden verfilmd, maar of dat één van deze twee projecten is?

Ook nog naar Engeland?

En de makers in Engeland? Komen die nog terug met een vijfde verhaal? Als het aan Coben ligt wordt dit team gewoon weer bij elkaar gebracht. “We willen dit gaande houden, we willen er het liefst een jaarlijks iets van gaan maken.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?