Laatste nieuws over Netflix

Dynasty seizoen 3 laat tot 2020 op zich wachten

Dynasty Netflix seizoen 1

Dynasty seizoen 3 is dit weekend begonnen op The CW, maar het zal nog even duren voor de afleveringen te zien zijn op Netflix. Dit heeft de streamingdienst zelf bekendgemaakt middels hun social kanalen. De gewijzigde deal met The CW lijkt hier alles mee te maken hebben.

Contract The CW en Netflix afgelopen

Eerder dit jaar werd bekend dat The CW en Netflix niet langer een contractuele samenwerking hebben. Tijdens de contractperiode had Netflix de internationale streamingrechten voor alle series. Hierdoor verschenen afleveringen van series zoals Riverdale, Dynasty, The 100 en alle Arrowverse-series een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten bij ons op Netflix. Dat is nu dus iets anders. Van de bestaande series behoudt Netflix de rechten om deze te streamen, maar niet meer standaard per aflevering. Dit is wel het geval met in ieder geval Riverdale, Supergirl, The Flash en Arrow. Voor Dynasty echter niet.

Dynasty seizoen 3 pas in 2020 op Netflix

Netflix heeft nu aangekondigd dat Dynasty seizoen 3 pas in 2020 op de streamingdienst te zien zal zijn. Er zal dus niet meer wekelijks meegekeken kunnen worden, maar de serie blijft wel verschijnen op Netflix. Het is nu de vraag wanneer de afleveringen komen. Er is altijd een winterbreak, dus mogelijk komt de eerste helft van het seizoen al begin 2020 beschikbaar. Zo niet wordt het wachten tot mei of juni 2020, wanneer het volledige seizoen is afgerond. In de Verenigde Staten verschijnen alle The CW-series al enkele jaren in één keer in de week nadat een seizoen is afgelopen. Mogelijk zal dit dus nu ook in Nederland het geval zijn.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!