Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden én informatie The Sandman seizoen 2

Netflix heeft een eerste teaser uitgebracht voor seizoen 2 van The Sandman en het is niet meer dan logisch dat we dus óók over wat eerste details beschikken. En als wij daarover beschikken, beschik jij daar natuurlijk ook over!

The Sandman seizoen 2

Momenteel wordt het tweede seizoen van The Sandman gefilmd en de opnames duren volgens de laatste geruchten nog tot (en met) augustus. De nieuwe afleveringen komen volgend jaar dus uit, in 2025, en we weten ook al dat er in totaal twaalf op de rol staan.

Nog wat meer informatie: seizoen 2 van The Sandman gaat over de verhaallijnen ‘Season of Mists’ en ‘Brief Lives’ van de comics waar de serie op gebaseerd is. Daarnaast worden er een aantal op zichzelf staande verhalen verteld: ‘A Midsummer Night’s Dream’ en ‘The Song of Orpheus’.

Vier down, drie to go

Fans van de Netflix-hitshow kunnen niet wachten om kennis te maken met de overgebleven broers en zussen van Morpheus (Dream). We hebben er al een paar ontmoet: Death (Kirby Howell-Baptiste), Desire (Mason Alexander Park) en Despair (Donna Preston). Er zijn er nog drie over, Delirium, Destruction en Destiny, en nu weten we door wie deze personages gespeeld zullen worden.

Delirium

Esmé Creed-Miles kruipt in de huid van Delirium, die vroeger bekendstond als Delight. Ze is kinderachtig en raakt nogal snel… overmatig enthousiast. Delirium heeft twee verschillende kleuren ogen en houdt ervan om zich in allerlei andersoortige kleren te hullen. In de comics staat ze Dream bij in zijn zoektocht naar Destruction.

Destruction

Over Destruction gesproken: dat personage wordt gespeeld door Barry Sloane. Dit karakter legde zijn taken neer toen hij erachter kwam dat de mensheid zichzelf zou vernietigen als hij niet tussenbeide zou komen, en ondanks zijn naam legt hij zich ook toe op creatie, hoe gek dat ook klinkt.

Destiny

Blijft over: Destiny, gespeeld door Adrian Lester. Dit personage weet alles. Maar dan ook echt alles. Hij weet wat er gebeurd is en wat er nog staat te gebeuren. En dat allemaal dankzij een dik boek dat vastzit aan zijn nek (superhandig). In de Season of Mists-verhaallijn brengt hij alle broers en zussen bij elkaar voor een belangrijke familiemeeting.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?