Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden Nederlands Belgische serie Undercover vrijgegeven

De Nederlands Belgische serie Undercover komt binnenkort op Netflix. Voor de streamingdienst dan ook aanleiding om de eerste beelden te verspreiden. Het is een co-productie tussen Netflix en de VRT. In België is de serie momenteel dan ook wekelijks te zien.

Drugshandel aan de grens

Zodra dit is afgerond zullen de tien afleveringen in onder meer Nederland op Netflix verschijnen. De serie is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en de florerende drugshandel aan de grens tussen België en Nederland. Er zijn hoofdrollen weggelegd voor Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes.

Undercover op Netflix

Als één van de grootste XTC-producenten in de wereld heeft Ferry Bouman een fijn leven in zijn villa, op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden om zo zijn leven te infiltreren en een drugsnetwerk op te rollen. Een exacte releasedatum is dus nog niet bekendgemaakt door Netflix, de verwachting is dat dit in het voorjaar zal zijn. Wil jij als eerste weten wanneer Undercover op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

De eerste beelden van Undercover

Undercover Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?