Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden Sweet Magnolias seizoen 3 verschenen

Het derde seizoen van Sweet Magnolias is binnenkort te zien op Netflix. Vanaf 20 juli kunnen fans aan de slag met gloednieuwe afleveringen over de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. Om kijkers alvast een voorproefje te geven is nu de officiële trailer van het derde seizoen verschenen en daarin worden al een aantal dingen duidelijk.

Het verhaal

Het verhaal van Sweet Magnolias gaat verder. Maddie worstelt met Cal na de vechtpartij in Sullivan’s en vraagt zich af hoe zij hem nog kan helpen. Helen vindt het moeilijk om een keuze te maken tussen de twee mannen in haar leven en Dana Sue zoekt naar een manier om de cheque te gebruiken die ze kreeg van Miss Frances om de gemeenschap te helpen. Ondertussen worden de dames in Serenity lastiggevallen door een oude bekende die nog een appeltje met ze te schillen heeft.

Trailer Sweet Magnolias seizoen 3

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd voor het derde seizoen van Sweet Magnolias. Daarin zien we dat de kinderen echt aan het opgroeien zijn, dat Dana Sue grote problemen heeft met iemand uit het verleden en dat Helen nog steeds moeite heeft met de twee mannen in haar leven. Vanaf 20 juli is het gloednieuwe seizoen te bekijken op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?